Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@19:42:24 GMT

پر سودترین مشاغل فنی در ایران کدام است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۴۵۵۷

پر سودترین مشاغل فنی در ایران کدام است؟

شغل نصب و تعمیرات دوربین مدار بسته

از بین شغل های فنی نصب و تعمیرات دوربین مدار بسته یکی از پول سازترین موارد است که از بازار کار عالی برخوردار می باشد. نتایج  و آمارها نشان می دهد که امروزه میزان تقاضا برای استفاده از دوربین مدار بسته در منازل، ادارات، فروشگاه ها، مدارس، کارخانجات و بسیاری از دیگر مکان ها بسیار افزایش داشته است همچنین نصب و استفاده از دوربین های مداربسته در بسیاری از سازمان ها و ادارات و بسیاری از مکان ها  ضروری و اجباری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ ، تحت شبکه ، hd ، بدون وای فای ، بدون dvr  و.... در ایران در سالیان اخیر در بین متقاضیان مشاغل فنی از استقبال بسیار بالایی برخوردار بوده است و هرساله افراد زیادی پس از گذراندن دوره های آموزشی وارد این حرفه پرسود می شوند.

از این رو تعمیرات و نصب دوربین های مداربسته یکی از مشاغل پرطرفدار در بازار مبدل شده است.برای ورود به این حرفه نیاز به یادگیری آموزش های تخصصی و مهارت های لازم را می باشید.

شما می توانید در دوره های آموزشی مربوطه شرکت کرده و بعد از گذراندن آن می توانید  فروشگاه هایی که محصولات و تجهیرات مداربسته را به قیمت کمتری میفروشند پیدا کنید و این تجهیزات را خودتان خریداری کنید. با این کار اجرت نصب و سود خرید و فروش به طور کامل نصیب شما می شود و می توانید ماهیانه به درآمد های بالایی برسید.

میزان درآمد شغل نصب و تعمیرات دوربین مداربسته

میزان درآمدی که شما از این شغل کسب می کنید وابسته به عوامل گوناگونی می باشد. یکی از مهم ترین آن میزان تخصص و مهارت نصاب دوربین می باشد. همچنین قیمت ارائه خدمات، سرعت عمل و خوش قولی، دقت در کار، میزان تبلیغات دیگر عوامل تاثیر گذار در میزان درآمد شغل دوربین مدار بسته است.اما به طور متوسط درآمد نصاب دوربین مدار بسته 7 تا 15 میلیون در ماه است که میزان درآمد با افزایش مهارت ها افزایش خواهد یافت.

تعمیرات بردهای الکترونیکی

امروزه بیشتر وسایل زندگی ما  از بردهای الکترونیک مانند موبایل، کامپیوتر، لپ تاپ، وسایل خانگی و... . ساخته شده اند که خراب شدن آن باعث از کار افتادن دستگاه می شود. اما با افزایش قیمت ها هزینه خرید وسایل بسیار بیشتر می شود . می توان گفت هزینه تعمیر آن ها بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. به این خاطرنیاز به افراد متخصص برای تعمیر برد های الکترونیک افزایش می یابد. اما ذکر این نکته حائز اهمیت است که این شغل نیاز به تخصص و مهارت دارد. و شما برای ورود با این حرفه می بایست آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی فنی حرفه ای کسب کنید.

درآمد تعمیر بردهای الکترونیکی چقدر است؟

میزان درآمد تعمیرات بردهای الکترونیکی نسبت به دانش و تخصص شما و میزان تجربه و تبلیغات ومشتریمداری شما بعنوان یک تعمیرکار، متفاوت است. به طور کلی میزان درآمد تعمیرکار برد الکترونیکی از 7 تا 20 میلیون در ماه متغیر است.

شغل نصب و تعمیرات پکیج دیواری

امروزه با جاگزین شدن پکیج های دیواری به جای سایر وسایل گرمایشی , شغل نصب و تعمیرات پکیج ها به یکی از شغل های پردرآمد و پر تقاضا تبدیل شده است.برای ورود به این شغل سرمایه اولیه زیادی لازم ندارید.اما پیش نیاز اصلی ورود به این شغل آموزش و دانش و مهارت است، برای نصب و تعمیرات انواع مدل ها و برندهای پکیج دیواری . . .

شما می توانید با صرف هزینه اندک و یادگیری مهارت های لازم , در مدت زمان کوتاهی وارد بازار کار شده و با نصب و تعمیرات پکیج از به درآمد قابل قبول دست یافت.

سرمایه مورد نیاز جهت ورود به این شغل اندک بوده و شما می توانید تنها با پرداخت مبلغ 5 میلیون تومان وارد بازار کار این شغل شوید.

درآمد شغل نصب و تعمیرات پکیج دیواری چقدر است؟

میزان درآمد نصاب پکیج دیواری وابسته به میزان مهارت و تجربه کاری متخصص پکیج دیواری می باشد. به طور کلی میانگین درآمد این شغل 7 تا 15 میلیون تومان در ماه است که با بالا رفتن سطح دانش و تجربه، افزایش سطح تبلیغات، مشتری مداری و غیره افزایش خواهد یافت.

آموزش برق ساختمان

امروزه ساخت و ساز به طور چشمگیری افزایش یافته است. از این رو مشاغل مرتبط با آن نیز از تقاضای قابل توجهی برخوردار است. برق ساختمان و داشتن تخصص و مهارت در برق کشی ساختمان از جمله مهمترین آن ها است که با توجه به لزوم برق کشی در ساختمان ها بسیار اهمیت دارد.از این رو این شغل یکی از پرسود ترین مشاغل فنی در دنیای امروز است.  برای آن که از این بازار پردرآمد حرفی برای گفتن داشته باشید نیاز است تخصص و مهارت کافی در برق کشی ساختمان،کسب کرده و دوره های حرفه ای آن را گذرانده باشید.

تعمیرات لوازم خانگی

گستردگی و تنوع در لوازم خانگی دلیل خوبی برای  تقاضای خوب شغل  تعمیرات لوازم خانگی  در بازار می باشد. تعمیرات انواع یخچال ها، ماشین ظرفشویی، تلویزیون، چرخ گوشت، جارو برقی، ماشین لباسشویی و…. در این حیطه مورد توجه است. با افزایش قیمت های  لوازم خانگی معمولا در بیشتر مواقع تعمیر لوازم خانگی بسیار به صرفه تر از تعویض آن می باشد و کمتر خانواده ای به محض رو به رو شدن با اولین مشکل، به فکر تعویض وسیله خود می افتد. از این رو با کسب آموزش های تخصصی می توانید وارد این بازار شوید و به

درآمد بالایی برسید .

هوشمند سازی ساختمان

در دنیای مدرن با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی و فناوری های جدید و استفاده آنها در ساختمان ها باعث افزایش رونق شغل های مرتبط با آن می شود. در خانه های مدرن،هوشمندسازی ساختمان رونق بسیاری پیدا کرده است. که منجربه افزایش تقاضا برای هوشمند کردن ساختمان خواهد شد، در چنین شرایطی با کسب آموزش های لازم و مهارت های تخصصی می توانید درزمینه هوشمند سازی ساختمان کسب درآمد کنید. اگر به دنبال یک حرفه سودآور هستید، دوره هوشمند سازی ساختمان یک انتخاب مناسب برای شماست.

تعمیرات انواع ایسیو

با افزایش استفاده از خودروهای شخصی خارجی و داخلی, نیاز به تعمیرات ایسیو نیز بطور چشمگیری افزایش یافته است.اما این شغل به تخصص و مهارت بالایی نیاز دارد که با توجه به کم بودن تعداد تعمیرکاران ماهرایسیو به نسبت افزایش خودروها، این رشته از بازار کار بسیار پر رونقی برخوردار می باشد. برای ورورد به این بازار پرسود, برای انواع خودروها از جمله خودروهای داخلی، خارجی، سنگین و راه سازی می توانید با انواع ایسیوها و تعمیرات آنها آشنا شوید و در بازار کار گسترده این رشته فعالیت کنید.

شما می توانید برای شرکت در هریک از دوره های آموزشی با کارشناسان خبره آموزشگاه فن آموزان به شماره 021-66477300 تماس حاصل فرمایید و یا به نشانی اینترنتی http://fanamoozan.com مراجعه کنید.

   این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.     

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور نصب و تعمیرات پکیج بردهای الکترونیکی دوربین مدار بسته شما می توانید سازی ساختمان تخصص و مهارت پکیج دیواری لوازم خانگی میزان درآمد بازار کار مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟

تین نیوز

عضو سابق کمیسیون سیاست گذاری فدراسیون بین المللی اتومبیلرانی و از فعالان توسعه فرهنگ ایمنی حمل و نقل جاده ای  با توجه به افزایش جریمه تخلفات رانندگی گفت: به جز درصد اندکی از رانندگان که عمدا تخلف می کنند، اکثریت تخلفات رانندگی سهوی یا از روی ناچاری ( به علت کمبودهای موجود ) است.

به گزارش تین نیوز، حسینعلی قلی زاده افزود: این که آقای وزیر و دیگر مسئولان در روزهای آخر سال گذشته، به ناگهان اعلام می دارند جرایم رانندگی پنج تا 6 برابر می شود، براساس کدام استدلال و محاسبه منطقی هست؟ براساس کدام کار کارشناسی به این نتیجه رسیده اید که جرائم باید دو، سه، چهار یا پنج برابر افزایش یابد و با این کار سوانح رانندگی کاهش می یابد؟ سپاسگزار خواهیم بود اگر بررسی کارشناسی شان را به مردم اعلام بفرمایند.

وی عنوان کرد: معتقدم افزایش جرائم رانندگی حداکثر در حد درصد افزایش حقوق یک کارگر و کارمند می تواند قابل پذیرش باشد، لیکن افزایش دو برابری یا بیشتر هیچ منطقی ندارد و هیچ کار کارشناسی آن را توجیه نمی نماید. مضافا به این واقعیت ها هم باید توجه کنیم که ؛

بسیاری از تابلوهای محدودیت های سرعت در جاده های برون شهری، بروز رسانی نشده اند و مربوط به زمانی است که این جاده ها، تعریض یا دو بانده نشده بودند. تعداد قابل توجهی از دوربین های برون شهری ثبت سرعت هم بروز رسانی نشده اند. به عنوان نمونه، دوربین در 3600 متر مانده به مرزن آباد از شمال به جنوب، آخرین دوربین چند کیلومتر مانده به مرزن آباد در مسیر جنوب به شمال، دوربین ابتدای دو بانده شدن فاز اول بزرگراه 3 شمال به جنوب تهران، معروف به دوربین باغ علیرضا. این دوربین ها هنوز محدودیت سرعت بیش از 50 کیلومتر ممنوع را نشان می دهند. در شهرهای بزرگ خصوص تهران، با توجه به میزان افزایش سالانه خودرو، تعداد پارکینگ های موجود به هیچ وجه، جوابگو نبوده و علیرغم دریافت عوارض گوناگون، ساخت پارکینگ خودرو به اندازه نسبی افزایش نداشته است. لذا در بسیاری موارد با توجه به کمبود سرویس حمل و نقل عمومی و الزام استفاده از خودروی شخصی، بعد از ساعت های اول صبح، جای پارک یافت نمی شود.  چرا راننده باید جریمه، این کمبود را بپردازد. در بسیاری از خیابان های فرعی شهرهای بزرگ خصوصا تهران، تابلوی حمل جرثقیل منطقی ندارد. در زمان ریاست برادر عزیز سردار مهری تعدادی از این تابلوها جمع آوری شد ولی هنوز این تابلوها در جاهایی وجود دارد که لزومی به چنین تابلوهایی نیست. مستحضر هستید این تابلوها در جاهایی باید نصب شود که پارک خودرو، ایمنی تردد را مسدود و یا به خطر می اندازد. به عنوان مثال در کلیه خیابان های شهرک اکباتان و بسیاری خیابان های فرعی مشابه، چه خطر ایمنی وجود دارد که جای جای آن تابلوهای حمل جرثقیل نصب شده است؟

قلی زاده تاکید کرد: از طرفی دیده شده دوربین های سیار پلیس بعضا، در جاهایی مستقر می شوند که به دلیل عریض و ایمن بودن خیابان و جاده، افزایش سرعت کمترین خطر را دارد و با کمترین بی توجهی راننده، سرعت خودرو از میزان مجاز فراتر می شود. به عنوان نمونه شمال به جنوب بلوار خوردین در سعادت آباد یا در بعضی مناطق جاده رشت قزوین و محدوده سه کیلومتر مانده به شهر نوشهر از نور. این کار خیلی واضح این گمان را به ذهن انسان می آورد که بیش از ایمنی، اصل جریمه کردن مد نظر است.

وی گفت: تاکید می کنم که اینجانب به هیچ وجه مسئولان مرتبط با این موضوع را اشخاصی بی منطق نمی دانم لذا انتظار داریم که در مورد میزان جرائم و نحوه اعمال آن، با تامل بیشتری تصمیم گیری شود تا شبهه اینکه دولت بودجه کم دارد و افزایش جرائم برای تامین بخشی از کسر بودجه است، از ذهن مردم خارج شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بارندگی در خوزستان از ۱۱۰ میلی‌متر گذشت/ کدام شهر رکورددار شد؟
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • افزایش درآمد گردشگری ترکیه
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد