Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تولیدکننده لوازم خانگی با بیان اینکه در جلسه با معاون اول رئیس جمهور قرار شده قیمت مصرف کننده بر روی محصولات نصب شود، گفت: افزایش قیمت نداده‌ایم اما راضی به ثابت قیمت‌ها هم نیستم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بابک ثقفی در نشستی خبری با بیان اینکه بنا به گفته معاون اول رئیس جمهور حدود 45 درصد بازار لوازم خانگی در اختیار کالاهای قاچاق قرار دارد، گفت: متأسفانه هیچ یک از هزینه های قانونی در بخش کالاهای قاچاق پرداخت نمی شود این در حالی است که تولیدکننده مدام با افزایش هزینه های تولید روبه رو و در یک رقابت نابرابر تلاش خود را در فروش محصولات خود می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام اینکه علاوه بر افزایش هزینه های تولید کاهش قدرت خرید مردم نیز به وجود آمده است، افزود: متأسفانه در این شرایط دولت به جای حمایت از تولیدکننده مدام مانع تغییرات قیمتی کالا می شود این درحالیست که مواد اولیه تولیدی از کشور چین 25 تا 30 درصد گران شده و این امر هزینه های زیادی را به تولیدکننده تحمیل می‌کند.

این تولیدکننده لوازم خانگی تصریح کرد: تولیدکننده امروز باید هزینه های سنگینی را برای خرید مواد اولیه بدهد از آن طرف دولت می گوید نباید افزایش قیمت ها را اعمال کنید، این تولیدکننده است که امروز تحت فشار قرار دارد. مشکلات تولید به اعتقاد من عاملی شده تا تولید کننده توان رقابتی خود را از دست بدهد.

ثقفی افزود: جالب اینجاست در نوسانات نرخ ارز ما باید خرید های خود را با ارز نیمایی انجام می دادیم درحالی که در مقطعی ارز بازار آزاد ارزانتر از ارز نیمایی بود. اما تولیدکننده باید خرید نیمایی انجام می داد چرا که در غیر این صورت قاچاقچی محسوب می شد.

وی در ادامه این نشست خبری که در روند بازدید خبرنگاران از واحد تولیدی مادیران صورت گرفته بود، گفت: کالاهای قاچاق در زمان خیلی کم تا دم مرز می آیند و به راحتی در بازار توزیع می شوند. این درحالیست که تولیدکننده برای خرید مواد اولیه 4 تا 5 ماه منتظر بوده تا آنها را تهیه کند. نکته مهم اینجاست پول را هم می دهیم اما حدود 5 ماه طول می کشد تا مواد اولیه در اختیار ما قرار گیرد و یک تا دو ماه نیز زمان برای تولید محصول نیاز داریم و در واقع 7 ماه زمان صرف می شود تا کالا وارد بازارشود.


 افزایش قیمت نداده ایم اما راضی به ثابت قیمت ها هم نیستم


ثقفی با بیان اینکه باید شرکت های خارجی را الزام به سرمایه گذاری در ایران کرد، گفت: به نظر می رسد باید تمرکز بر واردات کالاهایی باشد که میزان تولید آنها در داخل کشور کم است. در این شرایط خلا بازار مدیریت شده و مشکلاتی برای آسیب رساندن به تولیدکننده داخلی بوجود نیاید. علاوه بر این می توان با جذب سرمایه گذاری، شرکت ها را به تولید کالاهای زیرساخت از جمله کمپرسور یا پنل تلویزیون ترقیب کرد تا ضمن تأمین نیاز داخل این کالاها از ایران کشورهای دیگر صادر شود. در حال حاضر این سوال مطرح است که چرا شرکت های خارجی هیچ تعهدی به صادارت کالا از ایران ندارند!

وی در رابطه با اینکه چرا بعد از نامه رهبری مبنی ممنوعیت واردات کالاهای کره ای، شرکت های تولیدی به جای کسب رضایت بیشتر مصرف کننده ایرانی به افزایش قیمت ها اقدام کردند، گفت: واحد تولیدی ما به هیچ عنوان گران نکرده است و حتی در جلسه با مسئولان سازمان حمایت مستندات عدم افزایش قیمت ها را ارائه خواهد داد. البته ما بر خلاف اینکه به دستورالعمل قیمت گذاری پایبند هستیم اما نسبت به عدم تغییرات قیمتی اعتراض داریم.


نصب برچسب قیمت روی محصولات لوازم خانگی


ثقفی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه شما مدام از افزایش هزینه های تولید و ممانعت دولت در عدم افزایش قیمت ها صحبت می کنید این روال تا کی ادامه خواهد یافت آیا صنعت لوازم خانگی در آینده با دستور العمل جدیدی در قیمت گذاری محصولات روبه رو خواهد شد ؟ افزود: فعلاً در جلسه با معاون اول رئیس جمهور قرار شده قیمت مصرف کننده بر روی محصولات اعمال شود. البته هنوز زمان آن مشخص نیست اما قیمت کارخانه ، توزیع و مصرف کننده مشخص خواهد شد. علاوه بر این قیمت ها در سامانه 124 هم درج می شود تا براساس آن مردم از قیمت ها اطلاع داشته باشند.

وی با اعلام اینکه به اعتقاد من برای کمک به واحدهای تولیدی نخست باید ارز ترجیجی با قیمت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد، تصریح کرد: در حال حاضر تولیدکننده مجبور است بهره های 22 درصدی را به سیستم بانکی پرداخت کند در حالی که در کشورهای دیگر برای تولیدکننده بهره صفر درصدی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل مادیران با بیان اینکه در تلاشیم در واحد تولیدی خود عمق ساخت داخل یخچال را به 80 درصد برسانیم، تصریح کرد: برای صادارت لوازم خانگی الزامات زیادی باید فراهم شود که بخشی از آنها متوجه تولیدکننده و بخش زیادی از این موضوع باید توسط دولت پیاده سازی شود، در صورت حمایت و رفع موانع از پیش پای تولیدکننده امکان افزایش صادارت فراهم خواهد شد.

وی در خصوص واردات یک میلیون دلار درب یخچال با مبدا کشور چین از گمرک منطقه ویژه اقتصادی پیام، افزود: باید این نکته متذکر شوم که تولید کننده برای ارزیابی محصولات جدید در بازار تا حدودی بخشی از قطعات را از محل واردات تأمین و سپس داخلی سازی می کند. البته این آخرین محموله وارداتی درب یخچال بود و با پیاده سازی ماشین آلات این قطعات در داخل کشور تولید خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برچسب قیمت روی محصولات لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی افزایش قیمت ها لوازم خانگی روی محصولات مواد اولیه مصرف کننده خواهد شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 

سردار ناصر فرشید گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان، در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری انواع لوازم خانگی خارجی در یک انبار در شهر کرمان، بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی قضایی و با همراهی کارشناسان اداره صمت استان در بازدید از این انبار، بیش از ۴۰ دستگاه انواع لوازم خانگی خارجی، شامل: یخچال فریزر، تلویزیون، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و دیگر لوازم منزل را کشف و آنان را تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان دادند.  

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اقلام را بیش از ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند، بیان داشت: در این خصوص یک متهم دستگیر و به تعزیرات حکومتی معرفی شد که در این رابطه با توجه به ضرر و زیان عرضه کالای قاچاق به جای تولیدات داخلی از همگان می‌خواهیم نگهداری و فروش هر گونه اقلام قاچاق و غیر مجاز را به شماره ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • با ارزانترین لیبل ایران آشنا شوید
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی